top of page

Pedagogii nostri sunt tineri, entuziasti si indragesc copiii, iar colaboratorii considera o provocare faptul ca lucreaza cu pitici de toate varstele. Grupele sunt mici, asa ca toti copiii beneficiaza de multa atentie si grija. 

Personalul TOM

            Grupa mini (cresa)

La grupa "mini" primim copii de la 1 an si jumatate pana la 2 ani si jumatate. Activitatile cu acesti micuti au ca scop dezvoltarea  cognitiva, motrica si senzoriala: abilitati de limbaj, motricitate, interactiune cu ceilalti, invatarea rezolvarii unor necesitati de baza cum ar fi trecerea de la pampers la olita, sa se hraneasca singuri, etc. Spatiul dedicat copilasilor este foarte sigur si lipsit de obiecte contondente, insa atractiv si permisiv.

Programul de baza pentru   gradinita

 

  • limba engleza conversational

  • dezvoltare personala

  • educatie fizica

  • plimbari in aer liber si alte activitati extracurriculare

  • trei mese pe zi

  • asistenta medicala si consiliere psihologica

Ne jucăm împreună!
Flori de primăvară!
Atelierul de pictură
Zâmbete
Motricitate fină
Hai să numărăm!
Joc liber
Gimnastica de dimineață

                  Grupele medie si mare

Grupa midi:  2 ani si jumatate - 4 ani

 

In grupa mijlocie, activitatile copiilor incep sa devina mai complexe si mai diversificate, pregatindu-i pentru o noua modalitate de invatare, de dobandire a unor cunostinte si experiente si ajutandu-i sa atinga o stare de disponibilitate pentru activitatea de invatare. Aceasta pregatire se realizeaza treptat, printr-un complex de actiuni adaptative la noul stil de viata. Activitatile din gradinita noastra asigura intensificarea invatarii printr-o activitate ordonata, incadrata in regim de joaca, efort si relationari in vederea dobandirii unor achizitii si progrese din sfera cognitiva, afectiva si psihomotori, socializarea din cadrul gradinitei depasind mecanismele spontane ale copiiilor. Dobandirea independentei, a increderii in sine, adaptabilitatea sociala si curiozitatea intelectuala lucrate pe parcursul gradinitei asigura copilului succesul in perioada scolara.

 

Grupa urias:  4 ani - 6 ani

 

Clasa copiilor din grupa mare este impartita pe zone (Zona de lectura, Zona de muzica, Zona jocurilor de masa, Zona Artistilor), corespondente cu activitatile desfasurate si cu ariile de invatare. Programa scolara include cele sapte domenii de activitate, bazandu-se pe obiectivele stabilite de EYFS (Early Years Foundation Stage): Domeniul Limba si comunicare; Dezvoltare fizica; Dezvoltare sociala, emotionala, personala; Literatura, Activitate matematica, Cunoasterea mediului inconjurator, Arta si design.  

Activitatile educative desfasurate in cadrul acestei grupe, fac tranzitia dinspre etapa prescolara spre etapa scolara, copiii incepand sa invete sa scrie si sa citeasca, sa faca adunari si scaderi cu mai multe elemente, sa invete sa protejeze mediul inconjurator si de asemenea, sa se comporte civilizat atat in gradinita, cat si in afara ei. Centrul nostru pune accent pe invatare ludica, alternata cu jocuri recreative si fise de lucru. Predarea se face in limba engleza, insa, pentru intelegerea unei lectii noi, aceasta este explicata si in limba romana, facandu-se apoi trecerea in limba engleza.

 

 

Program:

08.00 - 09.00
Sosirea in gradinita, activitati de energizare.
09.00   

Mic dejun.
09.15 - 12.30
Activitati instructiv educative.
12.30 - 13.00
Pranz.
13.00 - 15.30
Somn - Activitati recreative in aer liber.
15.30 - 16.00
Gustare.
16:00 - 17:30
Activitati instructiv educative sau optionale.
17.30 - 18.30
Plecarea din gradinita.

 

 

bottom of page