top of page
Love and Care every Day

Ce ne ghideaza?

 

           Copiii trebuie invatati cum sa gandeasca, nu ce sa gandeasca”― Margaret Mead

          Tom Sawyer - gradinita cu engleză intensiv.

Ii ajutam pe copii sa creasca indrazneti, hotarati, sociabili, intreprinzatori, creativi si, cel mai important, fericiti, sa se dezvolte armonios din punct de vedere cognitiv, emotional si fizic. Ii invatam ca se pot gasi solutii acolo unde situatia pare fara iesire, ca toti semanam intr-o oarecare masura, insa fiecare este diferit de ceilalti, si asta este un lucru bun, ca frumusetea poate fi oriunde. La varsta lor este important sa se joace si sa inteleaga ca invatarea poate sa faca parte din joc. Le explicam cu rabdare orice, ca sa nu aiba rezerve in a-si manifesta curiozitatea. Ii incurajam sa vorbeasca fara teama si timiditate in fata celorlalti, sa spuna ce le place si ce nu, sa se indrepte de mici catre activitatile spre care au vocatie. Respectam copiii pentru ca doar asa adultii care vor deveni acestia se vor respecta pe ei insisi si pe ceilalti. Promovam o educatie bazata pe cele mai noi studii socio-psiho-pedagogice. Folosim educatia prin proiecte interdisciplinare si lucrul in echipa, ceea ce conduce la o intelegere in ansamblu a informatiilor, dezvolta responsabilizarea si comunicarea in grup. De asemenea, aici copiii deprind alfabetul inca incepand cu varsta de doi ani si invata sa citeasca, fiecare in ritmul propriu, pentru a intra cat mai repede in lumea povestilor si a le fi foarte usor apoi la scoala.

              Grupele noastre sunt mici (max 7-8 copii pentru grupa mica si 10 grupa mare) pentru a lucra eficient cu fiecare in parte si a raspunde cat mai bine nevoilor lor. Activitatile didactice se desfasoara conform programei scolare.

 

 

 

 

Functionam vis-a-vis de Parcul Circului, intr-o casa cu curte mare, loc de joaca si gradina verde, asa ca tinem cursuri si desfasuram o multitudine de jocuri in aer liber - curte si parc.

Echipa noastra e formata din: pedagogi cu experienta si foarte dedicati, psiholog, medic, mamici.  Am creat acest centru pentru ca suntem parinti, avem multi prieteni parinti si dorim sa lucram cu copiii, implicandu-ne direct in a-i ajuta sa creasca frumos. In acest scop gradinita include in program gratuit ore de dezvoltare personala.
 

Cadrul profesoral: 


Cristina Doina Mazare – coordonator, absolventa Universitatea Bucuresti, Facultatea de Litere, sectia lb. romana - lb. Engleza, absolventa a modulelor psihopedagogice (Nivelul I, II)

Ionela Coandă - educatoare

Carmen Stafie - educatoare


Iulia Vasile – profesor de engleză si psiholog, absolventa a facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei


Rusu Andreea  - manager si administrator, absolventa a Academiei de Studii Economice
 

Un medic pediatru viziteaza copiii cel putin o data pe saptamana, iar in perioadele care ii predispun la infectii ori de cate ori este nevoie.

 

Unde suntem?

Echipa Tom Sawyer

Noutati

          Evenimente!

 

Organizam ateliere sau petreceri pentru copii, care sunt anuntate pe pagina noastra de facebook:

Cursuri pentru parinti si                        copii

 

*Cursuri de parenting (pentru o mai buna intelegere a  copilului, imbunatatirea comunicarii cu acesta, invatarea unor activitati desfasurate impreuna care il ajuta pe cel mic sa dobandeasca abilitati si incredere in sine)

   Acte necesare inscrierii:

 

  • Copie dupa certificatul de nastere al copilului

  • Copii dupa actele de identitate ale parintilor

  • Fisa medicala completata de catre medicul de     familie / pediatru - aviz epidemiologic

  • Copie dupa carnetul de vaccinari al copilului : 

         - Examen coproparazitologic 

         - Examen coprobacteriologic 

         - Exudat faringian 

         - Exudat nazal.

Regulament:

 

Fiecare  copil trebuie sa aiba in  saculetul sau:

    - Pantofiori pentru interior

    - Haine de schimb

    - Pijama

    - Pelerina de ploaie

 

Nu primim copiii cu boli infectioase la centru, pentru a evita transmiterea acestora. In cazul sesizarii unei asemenea boli in timpul programului nostru, parintii sunt rugati sa vina sa ii ia in cel mai scurt timp posibil.

 

 

bottom of page